Setari Cookie-uri

Foto: Te sperii cand o vezi! Cum arata cea mai pitipoanca femeie din Romania?

Pitipoanca dupa care mor barbatii.

Ea este cea mai pitipoanca femeie din Romania - este vorba despre nimeni alta decat Loredana Chivu. Ea este una dintre asistentele pacatoase ale lui Capatos si de fiecare data uimeste cu aparitiile sale pe cat de vulgare, pe atat de apreciate.

Tanara, in varsta de doar 24 de ani, este tunata din cap pana in picioare, dimensiunile sale sunt 93-60-90 si are 1,74 metri inaltime. Loredana este dependenta de operatiile estetice: aceasta si-a marit de trei ori bustul (e posibil sa o mai faca) si si-a pus botox, acid hialuronic si alte substante in buze. Pana si zona de sub ochi a cerut sa ii fie albita. Motivul? Nu arata bine cand este nemachiata. (Dar a vazut-o cineva nemachiata?)

Machiaj in exces, piele arsa la solar, tocuri de stripterita si tinute cum nu ai mai vazut. Cam asa arata Loredana.

Inainte de a ajunge pe micile ecrane, Loredana dansa in videoclipurile pentru manele (si acum o face, insa alege artistii de top).

Citește și:

Cu ce se ocupa acum pisi? Este diva de diva!

Loredana Chivu nu este doar asistenta la Un show pacatos, ci se ocupa si de modeling si alte "profesii" care ii aduc bani frumosi:

"Loredana este constienta ca prezenta la Antena i-a adus notorietate si, din acest motiv, nu considera ca trebuie sa forteze nota! Basca, ea castiga mult mai bine din alte job-uri!


Ca animatoare in club sau la o petrecere incaseaza in jur de 500 de euro, iar daca este dorita ca clienta falsa, pretul poate creste, in functie de orele pe care trebuie sa le “lucreze”! Si cum are peste 10 chermeze de acest gen pe luna, e clar ca este multumita cu banii.
" - a declarat o prietena a fetei, informeaza WowBiz.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.