Setari Cookie-uri

Andreea Balan SE MARITA?! Declaratia neasteptata a cantaretei

Andreea Balan si-a socat fanii cu acest anunt.

Andreea Balan pare sa fie mai fericita ca niciodata.

Dupa o relatie de noua ani cu Keo, vedeta si-a gasit sufletul pereche - este vorba despre un tanar din New York, pe care il cunoaste de cateva saptamani.

Cantareata si noul sau iubit sunt foarte fericiti impreuna si se pare ca relatia lor este tot mai serioasa. Tanarul si-a cunoscut deja viitorii socrii si a tinut mortis sa o prezinte pe Andreea familiei sale:

"El nici nu isi da seama... Eram la New York, iar la TV aparusera niste reportaje cu noi. I-am spus si mi-a zis 'E ok, nu-ţi face griji'. Eu am viza pe 10 ani pentru SUA. I-am cunoscut si o parte din familie. Exista o diferenta de mentalitate si imi place foarte mult lucrul asta. Sunt fericita. Parintii mei l-au cunoscut pe Michael si sunt fericiti" - a declarat Andreea Balan, informeaza Click.

Andreea pare mai fericita ca niciodata. Vedeta spune ca nu ii este teama de distanta si ca va face tot posibilul pentru ca aceasta relatie sa mearga:

Citește și:

"Ma bucur ca dupa un esec mi s-a schimbat viata atat de repede, sunt fericita. Imi plac foarte multe lucruri la el. Cel mai important este ca ma iubeste pe mine, nestiind cine sunt eu. In Barcelona a fost dragoste la prima vedere, a existat atractie din prima. Daca exista iubire, distanta nu este o problema", a declarat Andreea la Antena Stars.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.