Bucurie si muuuulta veselie in familia regala.

La doar un an de la nasterea micutului George, Kate Middleton este din nou insarcinata - stirea nu a fost deocamdata confirmata de reprezentantii oficiali ai Casei Regale, insa apropiati ai cuplului Kate - William au declarat recent ca in scurt timp Kate va face anuntul.

Potrivit presei internationale, ducesa de Cambridge este insarcinata cu o fetita:

Jessica Hay, cea mai buna prietena a lui Kate Middleton, a declarat recent ca sotia printului William este din nou insarcinata, potrivit revistei Life&Style, informeaza Click:

"Se simte altfel decat atunci cand era insarcinata cu micutul print George. De aceea crede ca este insarcinata cu o printesa." - a declarat Jessica Hay.

Kate Middleton declara mai demult ca isi doreste o familie numeroasa; ducesa vrea neaparat sa aiba si o fetita deoarece vrea sa ii puna numele mamei sotului sau - Printesa Diana.

Se pare ca ducesa Kate Middleton a intampinat dificultati in cresterea bebelusului regal deoarece micutul a fost un bebe neastamparat: nu dormea noptile, iar Kate statea sa il supravegheze si plangea non stop in primele luni de viata... asta pana cand ducesa a introdus in meniul sau mancarea solida. Kate a angajat o singura dadaca - Maria Teresa Turrion Borallo - care a fost recomandata de un prieten al cuplului regal.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: