Setari Cookie-uri

Foto: Beyonce s-a PHOTOSHOPAT pentru a arata mai slaba. Vezi aici poza!

Beyonce, din nou in atentia noastra.

Beyonce vrea sa demonstreze tuturor ca ea este femeia perfecta - vedeta posteaza mai tot timpul pe conturile personale de Instagram si Facebook imagini cu ea in tinute/ ipostaze extrem de sexy.

Cea mai recenta fotografie este una din vacanta - B. sta pe o canapea, cu o perna in brate. Imediat ce au vazut poza, fanii i-au lasat comentarii in care o acuza pentru faptul ca foloseste programe de modificat imagini pentru a arata mai slaba.

foto interior si prima pagina: Instagram

Cum si-au dat seama ca este photoshopata imaginea? Uitati-va cu atentie la telefonul de pe masa - acesta este curbat.

Nu este pentru prima data cand Beyonce isi photoshopeaza pozele inainte de a le pune pe site-urile de socializare. In urma cu cateva luni, cantareata a postat o poza in care si-a subtiat foarte mult picioarele.

Anul trecut Beyonce a fost intr-un mare scandal cu H&M. Vedeta a fost imaginea brandului pentru promovarea produselor de vara si a tinut mortis ca imaginile de la sedinta foto sa fie date publicului fara niciun pic de retus.

Citește și:

Publicatiile straine scriau atunci ca Lady B s-a infuriat foarte tare atunci cand a aflat ca H&M intentioneaza sa foloseasca fotografii retusate cu ajutorul photoshop.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.