Setari Cookie-uri

Foto: Vrea sa apara in Playboy! Despre ce cantareata este vorba?

Face tot posibilul sa apara in revista pentru barbati.

Cantareata americana Christina Aguilera vrea sa apara intr-un pictorial in revista Playboy, imediat dupa ce va naste cel de-al doilea copil al sau, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Aguilera, in varsta de 33 de ani, care recent a pozat nud pentru coperta publicatiei V Magazine, aratandu-si burtica de gravida, este foarte interesata de o colaborare cu celebra revista pentru barbati Playboy, imediat dupa ce va naste si isi va reintra in forma, potrivit unei surse apropiate de vedeta.

"Vrea sa apara in Playboy. Este ceva ce a vrut sa faca dintotdeauna, chiar inainte sa ramana insarcinata. Christina si-a iubit intotdeauna corpul", a declarat sursa citata de revista In Touch Weekly.

Cantareata, care a slabit zece kilograme in 2013, dupa ce a urmat o dieta foarte stricta si un program de fitness, ar fi apelat si la un nutritionist pentru a o ajuta sa isi tina greutatea sub control in timpul sarcinii. Aceasta isi doreste sa fie in forma perfecta inainte de a semna contractul cu Playboy.

Citește și:

Aguilera este logodita cu Matthew Rutler si urmeaza sa nasca luna aceasta o fetita. Vedeta mai are un fiu, in varsta de sase ani, cu primul sau sot, Jordan Bratman.

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.