Setari Cookie-uri

Mircea Solcanu "a murit" in timpul operatiei pe creier

Cum arata lumea de dincolo?

Dupa ce a fost concediat de la Acasa TV, Mircea Solcanu s-a retras la Constanta, orasul sau natal. Si pentru ca acum are mai mult timp liber, s-a apucat de scris o carte bazata pe o experienta personala, despre care a stat de vorba cu reporterul Click!.

In urma cu doi ani, fostul prezentator tv a avut o grava problema de sanatate. Pentru ca nu mai auzea cu o ureche, Mircea s-a dus la un control. In urma unor analize mai amanuntite, i s-a pus un diagnostic grav: tumoare la creier. Ca sa-i salveze viata, medicii l-au supus unei interventii chirurgicale foarte complicata, care a durat nu mai putin de 12 ore. In timpul operatiei, s-a intamplat, insa, ceva care i-a schimbat total viziunea asupra vietii fostului prezentator tv.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Pur si simplu, am murit putin pe parcursul interventiei chirurgicale, daca pot spune asa. Treaba cu luminita de la capatul tunelului este adevarata, dar nu e o luminita, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune ca nu trebuie sa-i mai plangem pe morti, ci mai degraba sa ne plangem pe noi”, ne-a spus Mircea Solcanu.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.