Smiley a reusit sa tina luni bune relatia amoroasa ascunsa de ochii presei. Insa reporterii Cancan, extrem de vigilenti, si-au dat seama ca artistul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o tanara dansatoare.

Raluca Netca se bucura de un succes colosal inca de la 19 ani, cand dansa alaturi de nume celebre din muzica romaneasca. Acum tanara isi permite sa fie selectiva, alegandu-si vedetele pentru care vrea sa lucreze. Aceasta a aparut recent alaturi de Inna, Corina Bud, Andreea Banica si Antonia.

Se pare ca relatia dintre Smiley si Raluca dureaza de un an, insa cantaretul isi doreste discretie. Acesta nu vrea ca lumea sa mai stie despre viata lui sentimentala; dupa despartirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai fost vazut cu nicio fata.

Chipul sau angelic ascunde multe. Raluca Netca este o femeie care face tot posibilul pentru a obtine ce isi doreste. Se pare ca aceasta l-a despartit pe Mihai Mitoseru de logodnica sa, apoi s-a plictisit de el si l-a parasit.

Este o fata care ar calca pe cadaver ca sa obtina ceea ce vrea. E individualista, e mahalagioaica, nu are un caracter tocamai ok. O parte dintre cei din anturajul ei au aflat despre relatia cu Smiley, insa toti credeau ca este o aventura. Nimeni n-ar fi banuit ca ei se intalnesc de un an.

Ea este neserioasa si ca dansatoare. Ba nu-i pasa, ba intarzie, intr-un cuvant nu-si face treaba bine pe scena. In ultima vreme, mai ales, a capatat o gramada de figuri, probabil ii place celebritatea de care a inceput sa se bucure. Unii se gandesc ca asta si-a dorit de la inceput si ca de-aia s-a cuplat cu Smiley” - a declarat o sursa pentru Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: