Daca acum isi permite sa isi cumpere tot ce vrea, in copilarie Bianca Dragusanu a fost un copil foarte sarac.

Vedeta a fost prezenta weekendul trecut la un eveniment caritabil, in care se strangeau banuti pentru copiii saraci, Bianca a acceptat sa vorbeasca si despre copilaria sa.

Nu avea casa, locuia intr-o singura camaruta in incinta unui stadion si purta o pereche de incaltari rupte:

"In copilarie, am simtit aceste lipsuri pe care le simt si ei. In prima parte a copilariei mele am fost saraca. Nu aveam casa si locuiam intr-o singura camera, in incinta Stadionului Jiul Petrosani, cu tatal meu. Mancam ceea ce el imi gatea pe resou... Aveam o singura pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rand si care s-au dezlipit la un moment dat. Pot spune ca acea perioada a fost una trista, nu am avut atunci norocul pe care il au unii copii din ziua de astazi. Nu am fost un copil orfan, dar mi-a lipsit enorm caldura familiei" - a marturisit Bianca pentru ZiarulRing.

Soarta ei s-a schimbat enorm in momentul in care l-a intalnit pe interlopul Coco Paun, cu care Bianca a avut o relatie extrem de ciudata. La scurt dupa despartire, vedeta l-a intalnit pe Catalin Botezatu, care a ajutat-o sa devina femeia care este astazi.

Bianca a trecut printr-o transformare completa, dupa care a primit rolul ca asistenta in emisiunea Un Show Pacatos. A urmat relatia cu Adi Cristea si nunta cu Victor Slav.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: