Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre nunta lui George Clooney

Detalii picante despre nunta lui George Clooney.

Maratonul de petreceri dedicate nuntii actorului George Clooney cu avocata Amal Alamuddin a inceput vineri seara, la Venetia, si se va intinde pe parcursul a patru zile, culminand cu casatoria celor doi, care ar urma sa aiba loc, luni, in prezenta familiilor si a prietenilor acestora, informeaza Mediafax.

George Clooney si Amal Alamuddin au planuit patru zile de sarbatoare pentru a marca fericitul eveniment. Astfel, vineri seara, cei doi au participat la cina de repetitie pentru nunta, care a avut loc la hotelul Cipriani, de pe insula venetiana Giudecca, potrivit dailymail.co.uk.

Amal Alamuddin a stralucit intr-o rochie asimetrica de culoare rosie, o creatie a casei Alexander McQueen, care i-a pus in evidenta chipul exotic, luminat de un permanent zambet.

Alaturi de viitoarea mireasa s-a aflat in permanenta mama sa, Baria, si sora, Tala, dar si numeroase prietene ale acesteia.

Citește și:

La randul sau, George Clooney a purtat la acest dineu de gala un costum bleumarin inchis, la care a asortat o camasa alba descheiata. Din alaiul viitorului mire nu a lipsit actorul Matt Damon, care a venit la Venetia insotit de sotia lui, Luciana Barroso, si Rande Gerber, sotul top modelului Cindy Crawford si cel care va fi cavaler de onoare al lui Clooney.

De asemenea, la Venetia au sosit deja si alti invitati celebri, printre care se numara actrita Ellen Barkin, care a jucat alaturi de George Clooney in pelicula "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", si Anna Wintour, redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue.

In acest weekend sunt asteptati sa soseasca la Venetia si Brad Pitt si Angelina Jolie, care sunt buni prieteni ai actorului George Clooney.

Nunta lui George Clooney cu avocata Amal Alamuddin este principalul subiect de discutie al locuitorilor din Venetia. Dar restrictiile impuse pe Canal Grande, principalul canal al orasului italian, cu ocazia ceremoniei si a petrecerilor organizate pentru casatoria vedetei americane George Clooney cu logodnica sa, avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin, sunt un motiv de nemultumire pentru unii dintre locuitorii orasului laguna din Italia, dupa cum relata vineri AFP.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.