Setari Cookie-uri

Reteta Mihaelei Radulescu pentru cele mai bune muraturi

Mihaela Radulescu, o gospodina de nota 10.

Ca toti romanii (dar mai ales - ca toate moldovencele) Mihaela Radulescu adora muraturile. Si cum in Monte Carlo nu ai cum sa gasesti asa delicatese, vedeta a decis ca este timpul sa isi pregateasca singura muraturile pentru iarna.

Frumoasa bruneta a marturisit pe blogul personal ca s-a apucat de treaba, a improvizat si a facut cele mai bune muraturi:

"M-am saturat sa tot poftesc la muraturile de acasa si sa dau iama in ele la fiecare vizita in Romania, asa ca am decis sa fac muraturi…la Monaco.


Luand lectii de la maestrele din familie, am decis sa improvizez si sa imprietenesc, in acelasi borcan, rosia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene rosu cu morcovul, merele cu mararul uscat, sarea cu portocala, un amarat de ardei aprig cu un ciorchine de strugure si, dupa acest patchwork de culori si arome, am asteptat cuminte sa-si faca o relatie trainica si iute.

Citește și:


Doamne, mango-ul murat a devenit campion absolut la aroma si gust, iar ce-a urmat, a fost un spectacol culinar cu care am luat mintile familiei si prietenilor care au devorat Monaco-muraturile cosmopolite, langa o placinta cuvioasa cu carne.


Cum spuneam, e usor sa scoti muierile din Moldova, dar e al naibii de greu sa scoti Moldova din ele !:)))
" - spune Mihaela Radulescu pe mihaelaradulescu.ro

foto interior si prima pagina: captura Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.