Setari Cookie-uri

Foto: Noul iubit al Ramonei Gabor!

Ramona Gabor, mai fericita ca niciodata.

Dupa cateva saptamani petrecute in Romania, Ramona Gabor s-a intors in Dubai. Aceasta a postat mai multe imagini pe contul oficial de Facebook, in care se lauda cu viata de printesa pe care o duce acolo; vedeta are din nou un iubit si o duce mai bine ca niciodata.

Sora mai mica a Monicai Gabor este model in Dubai, defiland pentru designerii arabi sau pozand in revistele de fashion.

Dupa o perioada mai complicata, in care a fost parasita de arabul Ahmad, Ramona pare ca si-a revenit. Vedeta este deja intr-o relatie si se lauda pe Facebook cu cadourile primite de la barbatul misterios. In cea mai recenta poza postata pe contul personal, Ramona se mandreste cu un buchet de trandafiri imens.

Poza este insotita de urmatorul mesaj: "Fara cuvinte, doar un zambet mare! Nu iti fie teama sa renunti la bine si sa mergi dupa ceva si mai mare."

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Recent, Ramona Gabor a fost parasita de sponsorul ei oficial si barbatul pe care il prezenta ca iubit, Ahmad. Potrivit Cancan, Ramona Gabor "a fost cumparata" de irakianul miliardar. Un apropiat de-al barbatului a dezvaluit pentru sursa citata faptul ca Ramona a fost platita cu 6.000 de euro pentru a se intalni cu "iubitul sau" - aceasta colabora cu Dora Tapos, o tanara stabilita in Dubai, care se ocupa cu "plasarea" romancelor frumoase catre oamenii de afaceri, cu multe zerouri in conturi.

"Dora Tapos i-a prezentat-o lui Ahmad pe Ramona pentru a sta cu el o noapte, contra cost. Cand Ramona a inceput sa-i povesteasca cat de cunoscuta este ea in Romania si cum a avut un cumnat milionar, iar ca acum Monica este un Mr Pink, lui Ahmad i s-a parut interesanta si a ramas cu ea. Despre aceasta Dora, care le-a facut cunostinta, stie tot Dubai-ul ca isi castiga banii pentru ca prezinta modele romance barbatilor cu bani din Emirate. Degeaba incearca Ramona sa spuna altceva, Ahmad este de fapt un client. Toate prietenele ei au fost uimite ca Ramona s-a indragostit de un client si chiar plangea dupa el" - a declarat prietenul lui Ahmad pentru Cancan.

Citește și:

Ahmad Daham s-a indragostit de Ramona, asa ca a invitat-o sa locuiasca alaturi de el; acesta i-a interzis chiar si sa mai lucreze deoarece isi dorea ca ea sa depinda financiar de el.

Ramona a vrut sa il obtina doar pentru ea, insa a esuat; tanarul miliardar nu este adeptul monogamiei, acesta dorindu-si sa se distreze si cu alte tinere.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.