MIhaela Radulescu si ceilalti jurati de la Romanii au Talent au inceput preselectiile in intreaga tara pentru a ii gasi pe cei mai talentati concurent.

Recent, vedeta a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie cu ea, in care arata fanilor cum este ea dupa o perioada de trei zile de munca:

"28 de ore de filmare si poze, in 3 zile. 9 ore de somn, in 3 nopti. Poza e facuta la capatul acestui maraton . Deci, rezist la orice:))), chiar si la comentariile celor care habar n-au ce inseamna munca noastra si ne vad doar zambetele, sclipiciul si ...defectele:)))" - este mesajul care insoteste imaginea.

Dupa cum arata, se pare ca Mihaela a lucrat putin la imaginea ei inainte de a incepe filmarile pentru emisiune. Si aici nu ma refer doar la look, ci si la ten: parul este tuns si mult mai deschis la culoare, buzele sunt mai pline, iar tenul arata ca de bebelus. Riduri? Nici vorba!

Asa arata Mihaela Radulescu inainte

In urma cu cateva luni, vedeta de televiziune a hotarat sa isi opereze nasul. In momentul in care a participat la Carnavalul de la Mamaia, in luna iulie a acestui an, Mihaela avea deja nasul "modificat". Potrivit Click, Raduleasca a cerut makeup artistului sa aiba mare atentie in zona nasului deoarece... este sensibil:

"Mi-a spus de la inceput ca nasul e proaspat operat si sa am grija cand o dau cu pudra, sa nu apas foarte tare ca zona e inca sensibila. Ea venise partial machiata, isi pusese singura fondul de ten pe fata, probabil pentru siguranta. Daca zona era dureroasa, tot mai bine e sa o atingi singur. Are, intr-adevar, un nas fin, mic si frumos”, a povestit, pentru Click!, Florina Marcuta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: