Setari Cookie-uri

La 13 ani, copiii Angelinei Jolie isi fac tatuaje. Declaratia vedetei TE VA SOCA

Copiii Angelinei Jolie isi doresc tatuaje. Cum as putea sa le spun nu? se intreaba actrita.

Actrita Angelina Jolie spune ca Maddox si Zahara, cei mai mari dintre cei sase copii ai ei, vor deja sa isi faca tatuaje, iar aceasta perspectiva il ingrijoreaza foarte tare pe sotul ei, actorul Brad Pitt, a precizat vedeta hollywoodiana intr-un interviu publicat miercuri in revista RadioTimes, informeaza Mediafax.

"Imi cer deja sa ii las sa-si faca tatuaje. Cum as putea sa le spun «Nu!»?", a dezvaluit actrita americana, care are ea insasi mai multe 10 tatuaje, inclusiv un desen cu un tigru impunator, realizat pe partea de jos a spatelui ei, informeaza AFP.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cu toate acestea, actrita l-a refuzat pe cel mai mai mare dintre copiii sai, Maddox, in varsta de 13 ani. "Problemele" au inceput cand Zahara, in varsta de noua ani, a cerut la randul ei permisiunea de a-si face un tatuaj, fapt care l-a facut pe Brad Pitt sa devina foarte ingrijorat.

Citește și:

"Dintr-un motiv sau altul, barbatii devin mai sensibili atunci cand propriile lor fiice le spun ca vor sa se tatueze", a declarat Angelina Jolie.

"Brad crede ca fetele nu pot sa faca nimic rau. El devine moale ca o coca in mainile lor", a adaugat, in gluma, Angelina Jolie, vorbind despre sotul ei, alaturi de care a terminat de curand filmarile de la "By the Sea", un lungmetraj scris si regizat de actrita americana.

In ceea ce priveste perspectiva de a-si vedea copiii mergand pe urmele parintilor lor, Angelina Jolie spune ca doreste sa fie o mama mult mai stricta: "Am spus intotdeauna ca, daca ei vor sa devina actori, nu ii vom lasa sa faca asta atat timp cat nu vor face in paralel o meserie adevarata".

"Sper ca vor gasi surse de inspiratie pentru a deveni scriitori, politicieni, activisti. Fiecare are propria personalitate. Imi imaginez ca nu vor dori sa devina ca mama si tatal lor", a adaugat actrita in varsta de 39 de ani, foarte activa pe plan umanitar si care nu exclude posibilitatea de a-si construi in viitor si o cariera in politica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.