Setari Cookie-uri

Foto: La un an si 10 luni, parintii lui l-au pus sa invete SAPTE LIMBI STRAINE

Abia daca stie sa spuna mama, iar parintii lui il pun sa invete peste sapte limbi straine.

Cantareata latino Shakira si sotul sau, fotbalistul Gerard Pique, vorbesc in cel putin sapte limbi straine in preajma copilului lor, in varsta de 22 de luni, sperand ca bebelusul va ajunge, la randul sau, poliglot, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Shakira, in varsta de 37 de ani, a declarat ca, impreuna cu sotul sau, face efortul de a-i vorbi lui Milan, baiatul in varsta de un an si zece luni al cuplului, si in alta limba decat spaniola, pentru ca studiile au aratat ca bebelusii pot beneficia de pe urma unui proces de invatare demarat cat mai devreme in viata.

Cantareata, care este insarcinata cu al doilea copil al sau, a facut publice aceste informatii intr-o discutie cu fanii sai de pe platforma online Twitter, ca parte a summitului Invest In Us, organizat de guvernul Statelor Unite, pe tema educatiei precoce.

"Orice copil poate invata mai multe limbi pana la varsta de trei ani. Noi vorbim cu Milan in spaniola, catalana, engleza, franceza, germana, rusa si chineza", a scris Shakira, in limba spaniola, pe contul sau de Twitter.

Citește și:

"Bebelusii au o sete innascuta pentru cunoastere si invatare. Copiii sunt capabili sa inteleaga mai mult decat credem, nu este niciodata prea devreme sa incepem sa ii invatam si sa ii punem in contact cu cartile, chiar si ca nou-nascuti", a mai scris Shakira, de aceasta data in limba engleza.

Cantareata sud-americana a confirmat la sfarsitul lunii august ca este din nou insarcinata, intr-un interviu acordat pentru editia spaniola a revistei Cosmopolitan si, apoi, pe contul ei de Twitter: "Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine".

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.