Asa ceva... nu as purta nici daca hainele mi-ar fi date pe gratis - si sunt convinsa ca toate ajung sa coste o caruta de bani. Kim Kardashian a fost prezenta la lansarea noii colectii Adidas, in colaborare cu Kanye West. Vedeta a fost imbracata chiar de sotul sau, marele designer de moda neinteles.

Kimmie a purtat o tinuta pe cat de bizara pe atat de urata - o salopeta incomoda, cu pantaloni lycra si dress in partea bustului. Pentru a acoperi zona sanilor, Kanye s-a gandit ca ar fi bine sa ii dea lui Kim o bustiera pe care sa o poarte peste oribila salopeta. Look-ul a fost completat de o jacheta military supradimensionata si, bineinteles, botine cu toc si ciorapi.

Dar pana la urma... ce stim noi despre moda?

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

La eveniment a fost prezenta si fiica lui Kim, North West. Micuta, in varsta de doar doi anisori a stat in brate la mami in primul rand, alaturi de Anna Wintour, Beyonce si Jay Z. Fetita a fost cuminte pret de doar cateva secunde, apoi a inceput sa planga si sa se agite, Kim fiind nevoita sa iasa cu ea din sala.

Sincer acum, de ce sa obligi un copil de doar doi ani sa stea la un show de fashion? E doar un copil!!! Ce nu fac unii pentru publicitate!

Mai mult, la iesirea din cladire (fix in momentul in care se indrepta catre show), Kim Kardashian i-a dat lui North West un adidas pe care sa il tina in mana - altfel cum este promovat tati?

foto: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: