Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata picioarele care valoreaza 40 de milioane de dolari?

O cantareata internationala si-a asigurat picioarele pentru incredibila suma de 40 de milioane de dolari.

Cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 25 de ani, si-a luat cateva masuri de precautie impotriva unor posibile accidentari inainte de debutul turneului ei mondial "1989 World Tour" si si-a asigurat picioarele contra sumei de 40 milioane de dolari, afirma presa americana, informeaza Mediafax.

Aceasta suma pare excesiv de mare, insa show-urile artistei americane debordeaza de energie, iar managerii cantaretei au dorit sa se asigure impotriva unor posibile accidentari ale cantaretei care ar putea sa ii pericliteze cariera, inainte de debutul acestui turneu mondial, informeaza contactmusic.com.

"Pare un fapt absurd, dar daca picioarele ei patesc ceva, atunci Taylor Swift nu va mai putea sa isi duca la capat spectacolele", a declarat o sursa pentru tabloidul The National Enquirer. "Cariera ei, care acum valoreaza 200 milioane de dolari, ar fi in mare bucluc", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

Cu toate acestea, Taylor Swift s-a declarat "rusinata" atunci cand a aflat cat valoreaza picioarele sale.

"Insa suma de 40 milioane de dolari a socat-o. E chiar rusinata de acest lucru", a mai spus aceeasi sursa.

Turneul mondial al vedetei americane, "1989 World Tour", va debuta pe 20 mai cu un show in statul american Louisiana. Apoi, Taylor Swift va sustine concerte in multe tari de pe patru continente - America de Nord, Europa, Australia si Asia.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.