Setari Cookie-uri

Anuntul IMPORTANT facut recent de Familia Regala

Kate Middleton si Printul William au facut acest anunt in urma cu putin timp.

Hartuirea printului George de catre paparazzi a crescut in ultimele luni si tacticile acestora devin tot mai periculoase, a anuntat palatul Kensington, resedinta permanenta a printului William si a sotiei sale, ducesa Catherine, vineri, intr-un comunicat citat de bbc.com, informeaza Mediafax.

Avertismentul parintilor printului George vine in contextul in care printul William si sotia sa, ducesa Catherine, incearca sa previna publicarea unor fotografii neautorizate ale micutului in varsta de doi ani.
Potrivit serviciului de presa al palatului Kensington, unele societati de media au recurs la "masuri extreme" pentru a obtine fotografii cu micul print si, in acest sens, "a fost depasita o limita".

Totodata, conform palatului Kensington, un numar redus de organizatii, in special din Germania, Franta, Australia, Noua Zeelanda si SUA, au publicat fotografii realizate "in circumstante inacceptabile".

Citește și:

Totusi, se precizeaza ca majoritatea organizatiilor de media si toate publicatiile britanice au refuzat sa publice astfel de imagini.

Potrivit palatului Kensington, in lunile recente, paparazzi au folosit de multe ori obiective cu focala lunga pentru a surprinde imagini cu ducesa Catherine si cu fiul sau, printul George, jucandu-se in mai multe parcuri private.

Totodata, acestia i-au monitorizat pe printul George si pe bona acestuia in timp ce se plimbau prin parcuri londoneze, dar si pe alti membri ai staff-ului familiei regale britanice.

In plus, paparazzi au fotografiat copii care se aflau in vizite private la resedinta printului William si a sotiei sale, ducesa de Cambridge, si au urmarit masinile care plecau de pe domeniul acestora.

Pe de alta parte, paparazzi au folosit alti copii pentru a-l atrage pe printul George in locuri de joaca accesibile publicului, au urmarit si supravegheat membrii familiei regale britanice in vacante si au monitorizat atat palatul Buckingham, dar si casa familiei Middleton (parintii ducesei Catherine, n.r.) din comitatul Berkshire.

Citește și:

Totodata, palatul Kensington a publicat un mesaj pe platforma Twitter, in care printul William si ducesa Catherine au multumit pentru mesajele de sustinere pe care le-au primit in ultimele luni.

"Acestia au fost incantati sa distribuie fotografii cu copiii lor si vor continua sa faca acest lucru in lunile si anii urmatori", a mai spus Kensington Palace.

Cu toate acestea, paparazzi continua sa ii urmareasca pe cei doi copii ai lor si sa vanda imaginile cu printul George unor publicatii internationale.

Printul George, fiul ducelui si ducesei de Cambridge, a implinit varsta de 2 ani pe 22 iulie. Acesta ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau - printul Charles si tatal sau - printul William.

Printesa Charlotte, surioara printului George, s-a nascut pe 2 mai si a aparut pana in prezent doar de doua ori in public - imediat dupa nastere, alaturi de mama sa, cand au parasit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, si la botezul sau, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.

Citește și:

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.