Actorul Brian Austin Green a depus la un tribunal american un set de documente oficiale prin care a cerut fostei sale sotii, actrita Megan Fox, sa ii plateasca pensie alimentara, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului TMZ.com, in acele documente, Brian Austin Green, in varsta de 42 de ani, a cerut instantei sa o oblige pe Megan Fox, in varsta de 29 de ani - mama fiilor sai Noah si Bodhi -, sa continue sa il intretina financiar.

Actorul american nu a mai putut sa lucreze din cauza unor ameteli severe, care ii afecteaza echilibrul. Starul a inceput sa aiba acele ameteli dupa un accident de automobil - in care a fost implicata si Megan Fox - in luna decembrie.

O sursa din anturajul cuplului spune ca Megan s-a simtit in ultimele luni "coplesita" de asteptarile prea mari pe care le avea Brian de la ea.

"Despartirea dintre Megan si Brian este o poveste clasica de la Hollywood dintre doi oameni aflati in stadii diferite ale vietilor si carierelor lor. Megan e tanara si atragatoare si vrea sa lucreze, isi doreste foarte mult sa avanseze in cariera. Brian vrea o parte prea mare din timpul ei, iar ea nu-si permite asta. A fost coplesita de ingrijirea copiilor si de asteptarile sotului ei, care au stat in calea angajamentelor ei profesionale. S-au certat de multe ori in legatura cu timpul pe care ea il dedica familiei, iar asta a dus la tot mai multe probleme intre ei", a declarat aceeasi sursa.

Megan Fox a depus actele de divort in luna august, invocand motivul "diferentelor ireconciliabile" si solicitand custodia comuna a celor doi copii ai cuplului.

Cu toate acestea, despartirea lor pare sa fie "foarte prietenoasa", iar cei doi actori locuiesc in continuare in aceeasi resedinta din Los Angeles.

sursa imagine interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: