Kudika
9 Octombrie 2015

Ti-ai imaginat vreodata viata asemenea unei carti de colorat? La inceput o primesti in alb si negru. Usor, usor incepi s-o desenezi cu trairile si visurile tale.

comunicat de presa:

Noul videoclip al Innei este AICI

Cu o cutie de „Creioane colorate” si multa sensibilitate, Feli da viata lumii in culorile sufletului ei. Ne aduce aminte ca fiecare zi poate fi un nou inceput in care sa descoperim lucruri noi, sa vedem lumea cu tot ceea ce are mai frumos si sa multumim pentru ceea ce am primit.

Mesajul ei este completat si de un videoclip emotionant, regizat de Catrinel Danaiata si produs de HaHaHa Video Production.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

„<<Creioane Colorate>> a fost, si simt din toata inima cand spun asta, un semnal de alarma. M-a facut sa inteleg ca trec pe langa <<lucruri>> si nu mai vad ce reprezinta de fapt frumusetea si fericirea. Uitasem de copilul meu interior care se bucura de cele mai simple intamplari, de detalii aparent mici, si ma transformasem intr-un <<om mare>> si atat.

Este o piesa pentru suflete, nu doar doar pt mine, Feli, ci pentru noi toti cei care am uitat sa ne bucuram de copilul interior si ne afundam doar in treburile de oameni mari.”, spune Feli.

„Creioane colorate” este o piesa frumoasa, scrisa pentru toate acele momente in care ne este mai usor sa spunem ce simtim prin muzica si versuri. Single-ul este produs in studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusa de Feli, impreuna cu Serban Cazan si Smiley, iar versurile sunt scrise de artista.

„Creioane colorate” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

Lora adopta un stil total diferit in noul videoclip. Cum ti se pare aceasta schimbare?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: