Setari Cookie-uri

Se despart dupa 33 de ani de casnicie

Unul dintre cele mai longevive cupluri din lume isi spune adio.

Ozzy Osbourne si Sharon s-ar fi despartit din nou, dupa 33 de ani de casnicie, iar de data aceasta motivele nu-s dependenta de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru site-ul american TMZ ca Ozzy s-a mutat din casa unde locuia cu Sharon, informeaza Mediafax.

Se pare ca motivul despartirii rock star-ului Ozzy de sotia sa, Sharon, vedeta de televiziune, nu-i abuzul de substante. Cuplul a mai trecut printr-o despartire, in 2013, cand Sharon l-a parasit pe Ozzy, pentru ca superstarul isi pierduse controlul: era dependent de alcool si droguri.

O sursa apropiata vedetelor a marturisit pentru E! News ca Ozzy si Sharon au hotarat de comun acord ca rockerul sa se mute temporar din caminul unde locuiau impreuna. Pe de alta parte, se pare ca separarea nu are nicio legatura cu adictiile lui Ozzy. Sursa a declarat ca Ozzy n-a pus gura pe alcool de mai bine de 3 ani. Ozzy nu nu s-a atins nici de droguri in tot acest timp.

Citește și:

Ozzy si Sharon s-au cunoscut la inceputul anilor '70 cand Ozzy era pe culmile gloriei, alaturi de trupa Black Sabbath. Sharon i-a devenit mai tarziu impresar. Cei doi s-au casatorit pe 4 iulie 1982 si au impreuna trei copii, pe Aimee, Kelly si Jack. In afara de Aimee, ceilalti membri ai familiei Osbourne au devenit faimosi dupa ce au acceptat sa "joace" in reality show-ul produs de MTV, "The Osbournes".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.