Setari Cookie-uri

Dragoste adevarata: Celine Dion, declaratie dureroasa dupa moartea sotului

Celine Dion a dezvaluit care sunt greutatile pe care le intampina dupa moartea sotului sau, Rene.

Celine Dion a dezvaluit care sunt greutatile cu care se confrunta dupa moartea sotului sau, impresarul René Angélil, care s-a stins din viata in ianuarie in urma unui cancer la gat, cantareata canadiana exprimand ca in prezent „viata este dificila intr-un alt sens”, informeaza contactmusic.com., potrivit Mediafax.

Cantareata canadiana Celine Dion a vorbit pentru prima oara despre faptul ca „viata este dificila intr-un alt sens”.

Mama a trei copii, René-Charles in varsta de 15 ani si a gemenilor in varsta de cinci ani, Nelson si Eddy, vedeta a explicat pentru postul ABC News ca cel mai dificil moment a fost atunci cand a trebuit sa fie martora suferintei sotului sau, provocata de boala. in prezent, dupa ce acesta a decedat, cantareata a declarat: "Nu vreau sa spun ca nu este la fel de greu doar ca este dificil intr-un alt sens."

Citește și:

De altfel, cantareata de talie internationala care s-a intors la resedinta sa luxoasa din Las Vegas dupa moartea lui René a declarat ca inca il simte pe sotul sau aproape: "Nu e ca si cum e langa mine fizic, dar il simt aproape in sinele meu." "Mi-e dor de el cand se simtea bine. Mi-e dor de asa cum era el, inainte de boala."

René a decedat in ianuarie, cu doar doua zile inainte de cea de-a 74-a aniversare a sa iar familia lui Celine a fost devastata de o alta lovitura cand fratele acesteia, Daniel, s-a stins din viata chiar de ziua lui René din cauza unui tip similar de cancer.

De la acea tragedie dubla, Celine a declarat: "De ziua lui, sotul meu a venit si l-a luat pe fratele meu pentru ca fratele meu era prea slabit ca sa zboare de unul singur."

Celine a fost productiva in aceste clipe grele, aceasta avand un nou single pregatit pentru a fi lansat la finalul lunii mai si un nou album pentru luna august.

Citește și:

Cantareata a mai declarat: "Pentru mine inseamna enorm la aceasta ora si nu prea mi-am mai vazut de program atat de mult. Am incredere in echipa mea si in René care traieste in mine, si dau tot ceea ce pot."

La doar cateva zile de la moartea sotului sau, Celine Dion a realizat un filmulet extrem de emotionant ca semn de recunostinta pentru Rene, singurul barbat din viata sa care i-a fost alaturi atat pe plan personal, cat si in cariera.

In clip apar momente frumoase din arhiva personala, artista amintindu-si astfel de cele mai frumoase clipe petrecute in compania sotului sau. Titlul filmuletul se numeste A love that will go on forever.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.