Setari Cookie-uri

3 Masti home-made pentru un ten suplu

Un ten suplu se mentine in forma cu o ingrijire atenta si constanta. Mastile reprezinta cel mai bun remediu pentru o piele tanara si catifelata. Pe langa proprietatile nutritive, aceastea hranesc si curata impuritatile fetei. Iata cateva masti vegetale excelente pentru un ten de invidiat:

3. Masca vegetala antioxidanta

Legumele cu antioxidanti indeparteaza cel mai repede impuritatile de pe piele. Au o actiune benefica si asupra tenului gras, deoarece combat cosurile si curata porii. Broccoli, avocado, morcovii si dovleceii sunt alimente excelente care contribuie nu doar la sanatatea organismului ci si la ingrijrea tenului. Iata o masca pe baza de morcovi, dovlecei si miere cu efect purifiant asupra tenului.
Mod de preparare:
Ai nevoie de doi morcovi mari, 2, 3 dovlecei si miere. Curata morcovii, apoi da-i pe razatoare astfel incat sa obtii un piure fin. Procedeaza la fel si cu dovleceii; pune amestecul obtinut intr-un vas si adauga o lingura de miere. Amesteca foarte bine ingredientele si aplica masca pe fata si pe gat. Las-o sa actioneze 20 de minute, apoi spala-te foarte bine cu apa calda.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.