Setari Cookie-uri

Fashiontv Summer Festival

La sfarsitul acestei saptamani, luxul, eleganta si rafinamentul isi dau intalnire la cel mai glamouros eveniment al verii, Fashiontv Summer Festival.

La sfarsitul acestei saptamani, luxul, eleganta si rafinamentul isi dau intalnire la cel mai glamouros eveniment al verii, Fashiontv Summer Festival.

Pe podiumul de la Grand Hotel Rex din Mamaia, alaturi de Miss Litoral 2010 si Fashiontv Summer Awards 2010, nume mari ale designului vestimentar romanesc precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Ersa Atelier sau George Hojbota ne vor povesti despre tendinte,
in show-uri de exceptie. Fashiontv va dedica fiecare seara a festivalului marilor creatori internationali - Valentino, Roberto Cavalli si Alexander McQueen, spectatorii vor urmari filme de prezentare a carierei si creatiei lor.

Catalin Botezatu a pregatit pentru Fashiontv Summer Festival nu mai putin de patru colectii.

In premiera, designerul va prezenta colectia haute couture Peacock, o explozie de rafinament si culoare, avand ca tema de inspiratie Legenda Paunului.

Boxing - colectie de lenjerie intima masculina, va trasforma podiumul intr-un veritabil ring de box.

Mumm Lingerie by Catalin Botezatu - cea mai noua colectie de lenjerie intima feminina.

Valeria Marini & Catalin Botezatu - Seduzioni Diamonds - Colaborarea speciala dintre Catalin Botezatu si Valeria Marini va fi prezentata pentru prima data publicului roman in cadrul Fashiontv Summer Festival.

Mihai Albu va prezenta "Mega structuri" - o colectie speciala, realizata pentru Fashiontv Summer Festival, unde formele se nasc din lumini si umbre, se compun si se descompun intr-un univers bivalent in care simetria evolueaza in haos. Creatorul reinventeaza volume si echilibreaza elemente sculpturale aflandu-se intr-o permanenta cautare a formei si totusi ignorand cu desavarsire canoanele pe care aceasta le impune. Axele trasate riguros sanctioneaza dezechilibrul aparent al structurii dand nastere unor compozitii antitetice.

Clara Rotescu- va incanta audienta cu doua colectii - English Garden si Butterfly Effect - creatii fluide si feminine, perfecte pentru iesiri care sa eclipseze, rochiile Clarei Rotescu sunt nu numai foarte feminine dar si versatile.

Laura Olteanu a pregatit o colectie de rochii spectaculoase. Toate piesele vestimentare sunt decorate cu pietre pretioase si semipretioase, din voaluri foarte fine cumparate din manufacturile libaneze. O colectie extrem de scumpa dar si foarte asteptata de public.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.