Setari Cookie-uri

Fashiontv Summer Festival

La sfarsitul acestei saptamani, luxul, eleganta si rafinamentul isi dau intalnire la cel mai glamouros eveniment al verii, Fashiontv Summer Festival.

George Hojbota - colectia toamna-iarna 2010-201. Masculin-feminin este un joc in care planeaza nevoia de a fi puternic, de a declansa dansuri ale atractiei asezonate cu respingeri magnetice. Tandemurile
arhitectural-poetic, retro-futurist, urban-fantastic mentin in balans colectia si intregesc aspectul dualitatii.

Tinute purtate pe covorul rosu de marile vedete internationale vor fi aduse de Ego Men`s Fashion Concept pe podiumul Fashiontv Summer Festival.

Cei mai titrati manechini ai momentului, binecunoscuti din show-urile semnate Catalin Botezatu vor purta piese ale marilor case de moda internationale, stilizate in viziune proprie de Ego Men`s Fashion Concept.

Alti invitati – Izabela si Cristiana Purdescu, Insolito, Princess by Ana Radu( Elena Gheorghe va sustine vocal colectia Anei Radu), BSB, Belgravo, sunt pregatiti sa ofere show-uri deosebite.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt Valeria Marini, Maria Froio (Italia) si Wanda’s Dream – Ocean (New York) .

Pentru ca este un eveniment in care frumusetea primeaza, Fashiontv Summer Festival 2010 va gazdui concursul deja cu traditie in Romania - Miss Litoral .

In cadrul galei FashionTV Summer Awards – premiile in industria turistica de la malul Marii Negre - vor fi desemnate cele mai fashion locatii de pe litoral in anul 2010.

Fiecare seara de spectacol, va fi urmata de faimoasele petreceri Fashiontv: vineri in Club Crush iar sambata si duminica in Biavati Beach Club.

Manifestatia reuneste cei mai mari specialisti in hair-styling, make-up si peste 100 de modele. Luxul, eleganta, avangarda si stilul vor defini show-ul de marca internationala ce va fi transmis in 193 de tari, pe 5 continente.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.