Setari Cookie-uri

Galerie foto: Insula-paradis pentru indragostiti

Insula Bora Bora, un paradis indepartat, este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant. Fiind considerata o destinatie exotica de lux, pentru multe persoane “Perla Pacificului” continua sa ramana un vis frumos, departe de a deveni realitate.

Insula nu este doar o destinatie de lux deoarece la pensiunile de pe insula preturile nu sunt la fel de exorbitante precum la hoteluri. Desi nu veti putea inota in ocean la prima ora a diminetii, va puteti distra si relaxa in multe alte feluri chiar daca veti sta la localnici.

Distractie

Desi mica, insula sta la dispozita tuturor iubitorilor de natura. Daca v-ati saturat de admirat peisajul (desi rar se intampla asta), puteti inota in apa limpede sau puteti ajunge pana in adancuri, sa inotati cu pestii daca aveti diploma de scufundator.

Diploma de scufundator se poate obtine si daca urmati o scoala specializata pe insula.

Pentru persoanele care iubesc senzatiile tari si adrenalina, localnicii au pregatit diferite moduri de a le capta atentia, precum: hranitul rechinilor, parasutismul, tur cu elicopterul, bungee jumping, slacklining, excursii in jurul insulei sau plimbari cu submarinul.

Cand mergem in Bora Bora?

Clima insulei Bora Bora este tropicala, cu doua anotimpuri: vara si iarna. Vara este intre lunile noiembrie si aprilie si se caracterizeaza prin ploi abundente, insa care dureaza destul de putin. Temperaturile specifice pentru acest anotimp sunt cuprinse intre 27 si 30 de grade Celsius.

Iarna este intre lunile mai si octombrie. In aceasta perioada ploua foarte putin sau chiar deloc, iar temperaturile sunt cuprinse intre 24 si 28 de grade Celsius.

Intervalul de timp prielnic pentru turisti este in sezonul secetos, insa in perioada iernii preturile de cazare sunt mult mai mari decat in timpul verii.

Sfat: Mare atentie la El Nino, un curent cald care isi face aparitia in perioada Craciunului si are efecte destul de serioase atat asupra climei, cat si asupra economiei.

Preturi:


Pentru hotelurile de 4 sau 5 stele preturile sunt destul de piperate, insa fiecare banut cheltuit merita.

Pentru inchirierea unei casute deasupra apei pretul porneste de la 200 de euro pe noapte pentru doua persoane si poate ajunge pana la exorbitanta suma de 700 de euro pe noapte.

Pentru persoanele fara pretentii in ceea ce priveste cazarea exista hotelurile de pe plaja, care ofera camere duble cu preturi cuprinse intre 200 (cu vedere spre insula) si 350 de euro pe noapte (cu vedere catre ocean) sau pensiunile localnicilor, unde preturile sunt mult mai mici.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.