Setari Cookie-uri

Ai 10 motive sa nu o urasti pe Lady Gaga!

Lady Gaga a cucerit toate spatiile. Deschizi televizorul: Lady Gaga canta Alejandro, esti in autobuz si cuiva ii suna telefonul pe un hit al artistei, in fata blocului fetitele fredoneaza cantecele ei, pe strada vezi un tanar care ii poarta chipul pe tricou. Ai inceput sa o urasti, nu e asa?

Inainte, performand cu numele ei adevarat Stefani Germanotta:

Si acum, implinindu-si proiectul de succes, demonstrandu-si talentele de artista veritabila:

Dupa cum arata biografia ei oficiala, Stefani a inceput sa cante “dupa ureche” de la varsta de 3 ani, iar de la 13 ani incepuse sa compuna balade instrumentale. Pana la varsta de 14 ani, canta deja in barurile din New York.


3.
De obicei, oamenii care si-au socat contemporanii au fost considerati "nebuni", au fost marginalizati si exclusi, neintelesi, pentru ca mai apoi opera lor sa fie acceptata si ridicata la rang de capodopera. In schimb, Lady Gaga desi SOCHEAZA cu fiecare aparitie, a gasit modalitatea de a-si comunica ideile, intr-un mod accesibil tuturor: de la copii de 10 ani, la tineri petrecareti sau adulti care iubesc muzica si moda. Acesta este un argument care nu va va transforma in fane/fani Lady Gaga, dar care va poate face sa o apreciati pentru indrazneala de a provoca limitele acceptate de societate.


4.
“Ratusca cea Urata” este povestea vietii artistei. In multe interviuri ea povesteste cum in scoala era hartuita, spunandu-i-se ca este grasa si ca are nasul mare. Succesul ei poate sa fie un exemplu pentru cei ce nu au curajul de a infrunta rautatea celor din jur.

Citește și:

5. “Monsterball (n.r. al doilea mare tur muzical al artistei in intreaga lume, lansat anul trecut in luna octombrie, pentru promovarea albumului The Fame Monster) este de la natura un protest: Este o experienta religioasa a tinerilor care celebreaza si se ridica impotriva oricarei forme de discriminare sau prejudiciu”, scrie Lady Gaga pe pagina ei de Twitter (artista are un numar record de followers - peste 5 mil. 500) Deci, Lady Gaga, in ton cu noile politici mondiale, lupta impotriva oricarei forme de discriminare!

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.