Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy femei din muzica

Sexul vinde si intreaga lume este constienta de acest lucru, in special starurile internationale. Bilboard a prezentat un top al celor mai sexy femei din lumea muzicala, top realizat in urma unui sondaj.

Singer Shakira poses for a very pink photoshoot at the Ibiza countryside on July 22, 2010. Restriction applies: USA ONLY Fame Pictures, Inc 7. Shakira – 4,1 % din voturi

Cu totii stim dansul Waka Waka, un dans pentru un caz umanitar. Shakira a reusit sa faca intreaga planeta sa danseze odata cu lansarea videoclipului Waka Waka (Time For Africa).

6. Carrie Underwood – 6 % din voturi

Pentru multi, Carrie Underwood este o necunoscuta insa, pentru fanii muzicii country artista reprezinta un adevarat simbol. Desi are doar 27 de ani, frumoasa blondina este deja castigatoarea a patru premii Grammy. Albumele sale s-au vandut in peste 10 milioane de exemplare doar in Statele Unite.

5. Lady Gaga – 7 % din voturi

Stilul unic si vocea inconfundabila i-au adus lui Lady Gaga faima mult dorita. Vedeta a devenit in cativa ani un star international, muzica sa fiind intalnita in toate colturile lumii.

4. Rihanna – 8 % din voturi

Desi are doar 22 de ani, Rihanna stie ce inseamna faima si bani. Fiecare single scos pe piata muzicala a devenit un adevarat hit.

Mai jos poti urmari noul videoclip al lui Eminem in colaborare cu Rihanna, “Love The Way You Lie”. In videoclip apare frumoasa Megan Fox alaturi de actorul Dominic Monaghan.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.