Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy femei din muzica

Sexul vinde si intreaga lume este constienta de acest lucru, in special starurile internationale. Bilboard a prezentat un top al celor mai sexy femei din lumea muzicala, top realizat in urma unui sondaj.

3. Miley Cyrus – 9 % din voturi

Din idolul copiilor, “Hanna Montana” s-a transformat in idolul adolescentelor. Este si normal, a crescut odata cu fanii sai. Miley a demonstrat ca a renuntat la hainele colorate si la peruci in favoarea celebrelor body-uri, pantofilor cu toc, pantalonilor scurti si machiajului strident.

Jul 21, 2010 - New Orleans, Louisiana, USA - At Beyonce earned $87 million for concert performances in 2010. PICTURED: Singer Beyonce Knowles performs live as part of the 2009 Essence Music Festival New Orleans. © Red Carpet Pictures 2. Beyonce – 13 % din voturi

Beyonce este constienta de faptul ca sexul este la putere si reuseste sa cucereasca prin formele sale voluptoase. Body-urile cu decolteuri adanci sunt noile tendinte in materie de vestimentatie potrivita pentru un concert.

Beyonce a lansat o noua colectie de haine House of Dereon, iar campania de promovare a inceput. Iata primele imagini cu vedeta.

1. Britney Spears – 27 % din voturi

Dupa o perioada destul de dificila prin care a trecut, Britney a reusit performanta de a-si reveni din punct de vedere muzical, chiar daca nimeni nu mai credea acest lucru.

Albumul “Circus” a avut un mare succes nu doar in Statele Unite, ci si in Europa.

Un articol de Amelia C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.