Setari Cookie-uri

Noaptea Alba a muzeelor in Stuttgart

Pe 9 Aprilie portile muzeelor din Stuttgart vor fi deschise toata noaptea. 28.000 de iubitori ai artei sunt asteptati sa viziteze cele aproximativ 90 de muzee, galerii si institutii culturale care participa la acest eveniment.

Pe 9 aprilie portile muzeelor din Stuttgart vor fi deschise toata noaptea. 28.000 de iubitori ai artei sunt asteptati sa viziteze cele aproximativ 90 de muzee, galerii si institutii culturale care participa la acest eveniment.

Anul acesta sunt pregatite cele mai interesante expozitii, programe speciale, petreceri, workshop-uri si multe altele. Noaptea Alba a muzeelor este o oportunitate deosebita pentru a cunoaste o mare parte din cultura oferita de cel de-al saselea oras ca dimensiune in Germania.

Stuttgart este punctul de plecare al industriei automobile, orasul unde s-au inventat atat motocicleta, cat si masina. In 2006 Mercedes-Benz a deschis un muzeu unde sunt expuse 160 de autoturisme, muzeul fiind apreciat atat pentru obiectele expuse, cat si pentru arhitectura avangardista a cladirii, restaurantului si buticurilor cochete care se strecoara printre masinile valoroase.

Pentru cei ce iubesc natura si linistea, Stuttgart este solutia perfecta: zeci de parcuri, gradini si paduri. Un peisaj extraordinar poate fi admirat de la inaltimea celor 217 metri ai turnului televiziunii.

Cu Germanwings, una din cele mai de succes linii aeriene low cost din Europa, ajungi la Stuttgart sau in alte destinatii germane. Linia aeriana opereaza zboruri la preturi ofertante cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinati europene. Avioanele Germanwings sunt Airbus A319.

O alta destinatie cultural-artistica este Paris pentru ca in acest weekend, 17-19 martie, se organizeaza cea de-a 7-a editie Salon du Vintage. Peste 70 de expozanti vor face spectacol cu lucruri rare si frumoase, bijuterii vechi si genti stilate, broderii si printuri altfel de negasit, plus multe accesorii de ocazie. Salon du Vintage va avea loc in l'Espace d' Animation des Blancs Manteaux 48 rue Vieilles du Temple, iar mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de Facebook: Salon du Vintage.

Citește și:

Featured foto by WarmTail via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.