Setari Cookie-uri

Emma Watson, noua Kate Moss?

A cunoscut celebritatea interpretand-o pe Hermione Granger in franciza de succes Harry Potter. La mai bine de 10 ani de cand a castigat castingul pentru acest rol, Emma Watson se bucura de o popularitate imensa. Din fetita modesta cu un stil vestimentar banal si lipsit de atitudine, s-a transformat intr-unul dintre cele mai apreciate fashion icon-uri.

Usurinta de a poza si atitudinea sexy in fata aparatului foto i-au conferit o alura de femeie irezistibila care o prinde foarte bine. Prin urmare, Emma Watson calca pe urmele celor mai celebre manechine din lume, devenind preferata editorilor de moda si a designerilor vestimentari.

Intr-o atmosfera deja sufocata de modele celebre, imagini retusate ce denota artificialitate si o frumusete elaborata, actrita in varsta de 21 de ani vine cu un suflu nou. Asociata permanent cu o fetita inocenta si romantica gratie rolului care a consacrat-o, aceasta a uimit printr-o schimbare radicala de look. A renuntat la parul lung optand pentru o tunsoare pixie. Noul look se imbina foarte bine cu trasaturile ei si ii confera un aer strangaresc, proaspat.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.