Cum la fost la Havasi - Symphonic Red Concert Show

Maestrul pianului a urcat pe scena putin dupa ora 20:00 alaturi de o impunatoare orchestra si un cor impresionant care a fascinat audienta inca de la inceputul spectacolului.

Marti seara, Havasi a sustinut un concert uluitor, in premiera in Romania, fermecand intregul public care a umplut Sala Palatului pana la refuz.

pianistul HavasiMaestrul pianului a urcat pe scena putin dupa ora 20:00 alaturi de o impunatoare orchestra si un cor impresionant care a fascinat audienta inca de la inceputul spectacolului. Concertul a debutat cu melodia "Lacrimosa", infiorand intregul public care s-a lasat coplesit de emotii de la primele acorduri. Au urmat "The Unbending Tree", emblematica "Generali", "Try to Stop Me", solo-uri ca "Dusty Road", "Walking in Paris" si "Lovers Of The Sun" care au facut inca o data dovada geniului creator al maestrului Havasi.

Spectaculosul concert a culminat cu piesa "The Storm" care a ridicat sala in picioare, spre final, artistul revenind pe scena pentru un bis alaturi de tobosarul Endi, o demonstratie absoluta a vitezei lui Havasi, ce a reamintit multimii de distinsul titlu Guinness pentru "Cel mai rapid pianist al lumii". Seara s-a incheiat cu reinterpretarea piesei "Generali" care a atras recunostinta publicului manifestata in aplauze timp de minute intregi.

Alaturi de Havasi, cei peste 100 de muzicieni prezenti pe scena au facut Sala Palatului sa vibreze, publicul aplaudand cu entuziasm minute in sir drept confirmare a experientei cu adevarat exceptionale. "Minunat! Un public nemaipomenit! Nu am cuvinte sa descriu intensitatea emotiilor pe care le-am simtit din partea multimii. M-a inspirat teribil de mult! Un astfel de public scoate tot ce e mai bun din mine!", a marturisit Havasi imediat dupa show.
Sala Palatului

Atat artistul, cat si intreaga echipa de muzicieni care i-a fost alaturi s-au declarat emotionati la randul lor de reactia publicului, marturisind ca si-ar dori sa revina in Romania pentru un nou spectacol. Organizat de Amphitrion, concertul sustinut de Havasi a avut loc cu casa inchisa, fiind inclus in turneul de promovare a proiectul Havasi - Symphonic Red Concert Show.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri