Kudika
21 Februarie 2012

Privita de pe puntea corabiei, in mijlocul apelor tropicale, insula Saint-Domingue ofera iluzia unui paradis. Dar, odata ce pune piciorul pe uscat, calatorul descopera ca, pentru unii, colonia este un infern.

Kudika si editura Humanitas te invita la concurs! Ai sansa de a castiga una dintre cele 3 carti "Insula de sub mare", in seria de autor Isabel Allende, aparuta la Humanitas Fiction!


Participa acum pe forum!

Insula de sub mareTrebuie doar sa raspunzi la intrebarea de mai jos:
Carti de citit pe plaja: Despre dragoste si umbra de Isabel Allende

Cum se numeste insula unde se petrece actiunea din carte?

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.
Concursul se desfasoara pe forum in perioada 20.02.2012 – 27.02.2012.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Despre Insula de sub mare

Privita de pe puntea corabiei, in mijlocul apelor tropicale, insula Saint-Domingue ofera iluzia unui paradis. Dar, odata ce pune piciorul pe uscat, calatorul descopera ca, pentru unii, colonia este un infern.

In 1770, Toussaint Valmorain debarca plin de speranta si de idealuri in portul Le Cap, aducand cu el cufere cu carti, haine scumpe si peruci pudrate. Insa plantatia de trestie a tatalui sau il sileste sa renunte la tot acest bagaj. Tanarul devine repede un plantator, poate mai putin crud decat cei cu vechime, dar suficient de inuman cat sa-si exploateze sclavii si, mai ales, sclavele.

Preferata lui, Zarité, nu indrazneste sa se revolte. Dar, cand soarta il aduce pe plantatia Saint-Lazare pe tanarul sclav Gambo si Zarité se indragosteste, nimic nu va mai putea sta in calea tinerei care se descopera pe sine si descopera libertatea. Libertate pe care o va dobandi numai dupa ce framantarile vremurilor vor insangera insula si vor alunga stapani si sclavi spre un nou Pamant al Fagaduintei.

Concursul este organizat de Humanitas, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acesteia.

Jocul RIPPER, un nou roman de Isabel Allende
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.