Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Editura: Humanitas, , Memorialistica & Diaristica
Colectia: Memorii/Jurnale
Autor: Justina Irimia
JUSTINA IRIMIA s-a nascut la Bucuresti in 1981. A absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti in 2005. A studiat timp de un semestru la Universite Paris 12. In prezent este editor la Sectia engleza din cadrul Radio Romania International. A publicat articole in Dilema si Observator Cultural.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

„E o sansa ca cineva care are inteligenta, spirit de observatie, bucuria descoperirii si verva povestirii sa te ia ca insotitor intr-o calatorie pe care n-ai facut-o si pe care, poate, n-ai s-o faci niciodata. Acesta e cazul Justinei Irimia si al cartii ei pline de parfumurile stranietatii.

Caci Buenos Aires este capitala unui soi de exil al Europei pe continentul Americii Latine. Si cum numai un mare exilat isi scruteaza neobosit conditia in speranta ca va intelege, odata si odata, ce e cu el, cartea Ultimul tango la Buenos Aires va invita sa faceti aventura unei lumi narcisiace, care-si traieste patetic dislocarile, o lume care, cum spune autoarea, "se adora si se critica permanent".“ (Gabriel LIICEANU)
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: