Pe 28 iulie, plaja dintre Venus si Saturn va fi gazda unuia dintre cele mai mari evenimente organizate de Radio 21, Liberty Parade 2012, dance event-ul anului 2012 in Romania.

“In 2012 putem vorbi in sfarsit si despre o alta istorie decat cea invatata pe bancile scolii. Romania are istorie … muzicals. DA, o istorie care a inceput in urma cu fix 12 ani. De la un vis frumos, o dorinta “utopica” de a schimba, o mana de oameni nebuni, o munca fantastic de grea, o vointa de fier , realizari incredibile si satisfactii nebanuite.

In 2001, Radio 21 dadea startul revolutiei muzicale numita Liberty Parade. Nimeni nu credea ca un radio poate misca o tara sau ca poate schimba mentalitati. Dar stiti cum se spune: “Nu ai reusit, continua ! Ai reusit ? Continua !”. Si a continuat, devenind cel mai mare eveniment muzical de strada , ajungand in anul 2012 la editia cu numarul 13.”, spune Manuel Dinculescu, directorul de programe Radio 21.

Liberty Parade a setat un standard pentru performanta prin calitatea muzicii si prin incredibila atmosfera creata de oamenii care isi deschid sufletele si mintile la evenimentul lor preferat si sarbatoresc timp de 16 ore, in fiecare an libertatea, creativitatea si energia.

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    MASSIF 2024 VA AVEA LOC ÎN PERIOADA 14-17 MARTIE

  • Mia

    Ce carti citim in 2017