Setari Cookie-uri

Din dragoste pentru Roma

Din dragoste pentru Roma este o comedie caleidoscopica plasata intr-unul din cele mai fermecatoare orase din lume.

In acelasi timp, Jerry (Woody Allen), un director de opera care s-a retras din activitate, pleaca la Roma impreuna cu sotia sa, Phyllis (Judy Davis), pentru a face cunostinta cu Michelangelo (Flavio Parenti), logodnicul italian al fiicei lor Hayley (Alison Pill). Jerry e uimit sa afle ca tatal lui Jerry, Giancarlo (celebrul tenor Fabio Armiliato), un antreprenor de pompe funebre, canta arie de opera intr-o maniera demna de La Scala. Convins ca acest talent extraordinar nu trebuie sa ramana anonim, Jerry isi pune in cap sa-l promoveze pe Giancarlo, resuscitandu-si, astfel, propria cariera.

Leopoldo Pisanello (Roberto Benigni) este un tip extraordinar de banal, care se trezeste intr-o dimineata ca este cel mai faimos om din Italia si are de raspuns la o gramada de intrebari ciudate. Imediat, paparazzi incep sa-l urmareasca la fiecare pas si sa-i rastalmaceasca fiecare motivatie. Pe masura ce Leopoldo incepe sa se obisnuiasca cu situatia, isi da seama si care e costul celebritatii

In acest timp, Antonio (Alessandro Tiberi) a ajuns la Roma dintr-o provincie, sperand sa faca o buna impresie rudelor sale cand le-o va prezenta pe fermecatoarea sa sotie, Milly (Alessandra Mastronardi), astfel incat sa primeasca slujba bine plasata la care visa. Din cauza unor neintelegeri comice, dar si a sortii, cei doi se trezesc separati pentru tot restul zilei. Antonio ajunge, astfel, sa o dea drept sotia sa pe o straina (Penelope Cruz), in timp ce Milly e sedusa de farmecele legendarului star de cinema Luca Salta (Antonio Albanese).

Citește și:

Roma e un oras care freamata de dragoste si comedie, iar filmul lui Woody Allen este populat de oameni care traiesc aventuri ce le vor schimba vietile pentru totdeauna.
&nbs

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.