In afara legii

In afara legii
Kudika
11 Septembrie 2012

Incepand de vineri, 7 septembrie, Shia LaBeouf, Tom Hardy, Guy Pearce si Gary Oldman vor descinde in cinematografele din Romania.

In regia lui John Hillcoat, filmul In afara legii / Lawless are la baza povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant - trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. O poveste fascinanta despre crima si coruptie, loialitate si iubire, brutalitate si tandrete, In afara legii / Lawless vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri.

Filmul va rula, incepand de vineri, 7 septembrie, la cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, Cinema City Cotroceni si Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex si The Light Cinema precum si in tara, la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, Cortina Cinema Digiplex Oradea, la Cityplex Constanta si Brasov, la Odeon Cineplex Cluj Napoca si in reteaua Cinema City din Arad, Braila, Cluj Napoca, Timisoara, Targu Mures si Constanta precum si la Grand Mall Cinema - Satu Mare.

In muntii din Franklin County, Virginia, fratii Bondurant sunt niste personaje notorii. Cel mai mare dintre acestia, Howard (Jason Clarke), a reusit sa supravietuiasca Primului Razboi Mondial, dar s-a intors acasa complet cutremurat de experientele de pe front. Fratele sau Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-si pierde viata din cauza gripei spaniole, dupa ce aceasta boala necrutatoare le-a ucis parintii. El a reusit sa infranga boala datorita fortei tacute si a invincibilitatii viscerale si feroce care au ajuns sa-l defineasca. In schimb, Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent.

Cei trei traiesc vremuri grele dar au spirit de antreprenori si reusesc sa puna pe picioare o afacere infloritoare, fabricand bauturi alcoolice in mod ilegal. Dar se pare ca zilele de contrabanda cu bautura din tinutulul Franklin sunt pe sfarsite atunci cand in oras soseste un nou serif, Charlie Rakes (Guy Pearce), venit tocmai de la Chicago. Legea adusa de acesta este letala si corupta si va pune in pericol tot ce au reusit sa construiasca fratii Bondurant, precum si tot ce reprezinta ei.

Numai ca in timp ce restul lumii cedeaza sub presiunea exercitata de Rakes, cei trei frati nu sunt gata sa se predea...

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri