Bucuresti, 31 august 2012 - Filmul de neratat al lunii septembrie este comedia Despre oameni si melci, ce va avea premiera nationala in data de 14 septembrie, ajungand in prima saptamana in nu mai putin de 22 de orase, pe aproximativ 40 de ecrane. Astfel, in primul weekend filmul va putea fi vazut in: Bucuresti, Bacau, Arad, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Tulcea, Brasov, Pitesti, Satu Mare, Slatina, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Targu Mures, Oradea, Braila, Ploiesti, Craiova, Sibiu, Bistrita si Hunedoara.

20 Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Distribuitorii filmului, Transilvania Film si Ro Image, desfasoara o campanie de proportii care are ca scop inregistrarea unui numar record de spectatori pentru un film romanesc, si, totodata, si-au propus sa aduca aceasta productie in fata publicului din orase si zone care nu dispun de sali de cinematograf prin metode alternative de proiectie. In acest scop s-au format 3 echipe mobile care vor proiecta Despre oameni si melci in diferite orase din Romania, in teatre sau case de cultura, proiectii al caror program va fi pre-anuntat pentru a ajunge in atentia publicului.

Pe langa mijloacele traditionale de promovare (outdoor, print, TV) distribuitorii au decis sa investeasca intr-o campanie masiva online, realizarea de spoturi si materiale video personalizate, actiuni de sampling precum si in amplasarea de displayuri si materiale neconventionale (ex. Conserve de melci cu protagonistii filmului), totul din dorinta de a trezi atentia publicului si de a-l invita sa vina cu interes la film.

Premierele de gala in prezenta actorilor, a regizorului si a membrilor echipei vor avea loc in Bucuresti, Targoviste, Oradea, Cluj, Arad, Timisoara, Bacau, Iasi, Constanta, Galati, Braila, Ploiesti, Targu Mures, Alba Iulia si Sibiu.

1992, Campulung Muscel.

Fabrica de masini ARO a dat faliment si urmeaza sa fie privatizata intr-o saptamana. Va fi cumparata de o companie franceza care intentioneaza sa o transforme intr-o crescatorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica ii are in prezent, doar 300 isi vor pastra locul de munca.


George Petrescu, liderul de sindicat (sotul Anei, tatal lui Viorel) traieste cu o suma modica lunara, la fel ca toti ceilalti muncitori din oras. Neputand sa doarma, intr-o noapte, vede o reclama la televizor despre o banca de sperma care plateste 50 dolari pentru fiecare donatie. Asa ii vine ideea nebuneasca de a salva fabrica si locurile de munca ale colegilor sai. Daca 1000 dintre muncitori isi vand sperma timp de o saptamana, ar putea strange suficienti bani pentru a salva fabrica de la faliment. Asa, ar putea sa dea din nou drumul la productie si toata lumea ar avea din nou de lucru.

25 de filme legendare pe care trebuie sa le vezi pana la 30 de ani
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: