Setari Cookie-uri

Te voi revedea

O poveste de dragoste minunata.

Nume carte: Te voi revedea

Autor: Marc Levy

Produs publicat in 2006 la Trei

Pret: 18, 85 lei

Carte disponibila pe Elefant.ro

marc Levy "Pentru cititorii francezi, Marc Levy intruchipeaza un destin de basm: ajuns tarziu la literatura, acest autor pe cat de discret, pe atat de melancolic s-a impus inca din momentul in care primul sau manuscris a incaput pe mana editorului, scenariul corespunzator fiind imediat cumparat de compania de film a lui Steven Spielberg. Astazi el a devenit la noi scriitorul cel mai popular. Secretul sau? Un adevarat simt al povestirii, o extraordinara capacitate de a capta mitologia timpurilor noastre, un romantism inalterabil care pune mai presus de orice o scriitura eficace, foarte americana, ce merge direct la scop. Miracolele nu se explica, se constata". Pascal Bruckner

Marc Levy s-a nascut la Paris in 1961, devenind astazi cel mai popular scriitor francez, autor al best-seller-ului Si daca e adevarat?... (Editura Trei, 2004), tradus in patruzeci de tari, vandut in peste 10 milioane de exemplare si ecranizat de compania de film a lui Steven Spielberg. Romanul Te voi revedea continua, intr-un stil amuzant si tandru, scenariul din Si daca e adevarat?..., prilejuindu-ne o noua intalnire cu Lauren si Arthur, protagonistii acestei frumoase povesti de dragoste ce trece dincolo de moarte.

Citește și:

Marc Levy a mai scris si romanele: Unde esti (2001), Sapte zile pentru o eternitate (2002), In alta viata (2004; Editura Trei, 2005), toate figurand pe lista celor mai vandute carti ale anului in Franta.
Nume carte: Vei fi acolo?

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.