Aceasta carte isi propune – si sigur va reusi! – sa o prezinte pe Nuami Dinescu si altfel decat o stim cu totii de la televizor.

Banii n-aduc fericirea. Timpul liber da!

Nuami Dinescu ne invita sa tragem cu ochiul prin cortina si sa patrundem in culisele frumoasei, dar si complicatei vieti de actor si de om de televiziune.

Ne imbie sa aflam intamplari si vesele, si amare, sa citim povesti cu talc, marturisiri despre familie si prieteni dragi, si ne deschide sub priviri universul colorat al unei femei indragostite neobosit de oameni, de animale, de copii, de meseria sa.

Aveti program miercuri, 19 decembrie, pe la ora 18.30? Daca da, merita sa-l modificati, daca nu, treceti va rugam in agenda un eveniment de neratat:

Editura Cartea de suflet are placerea sa va invite in bistro La Historia, in Centrul Vechi al Capitalei, pentru a lansa impreuna volumul-jurnal „Eu nu sunt Tanta” al actritei Nuami Dinescu.

Va asteptam deci cu mare drag in La Historia de Sudamerica, strada Sfantul Dumitru nr. 3, sector 3, Bucuresti, la un vin fiert, ceai cald, covrigi proaspeti si conversatii delicioase.

Recomandare de carte: Prea multa fericire
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: