Nume carte: Visuri implinite

Recomandare de carte: Ultima Ora

Autor: Nora Roberts

Produs publicat in 2012

Pret: 11,94 lei

Carte disponibila pe Elefant.ro

Ariel Kirkwood iubeste viata pe care o traieste- interpreteaza foarte convingator rolul Amandei dintr-un serial cu mare succes de public si se bucura de adoratia fanilor. Intalnirea cu scenaristul Booth DeWitt si propunerea acestuia de a juca rolul eroinei principale, o femeie superba, dar cruda si manipulatoare inspirat de fosta sotie a lui DeWitt reprezinta pentru ea implinirea visului de a se afirma cu adevarat in lumea filmului.

Munca alaturi de Booth se dovedeste a fi mai mult decat o provocare profesionala, in clipa cand intre cei doi se naste o pasiune de nestavilit. Insa prin recrearea fidela a imaginii fostei sotii, Ariel-actrita aduce la viata fantomele din casnicia nefericita a lui Booth, iar Ariel-femeia trebuie sa-l convinga pe acesta ca merita sa darame zidul de cinism si de neincredere cu care s-a inconjurat pentru a-si oferi sansa de a iubi din nou.

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste, si majoritatea au intrat in topurile de vanzari realizate de New York Times. Cartile ei au fost publicate in 35 de tari, in peste 400 de milioane de exemplare in lumea intreaga. Nora Roberts este primul autor prezent in Galeria Celebritatilor infiintata de Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Banii n-aduc fericirea. Timpul liber da!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: