Setari Cookie-uri

De la Staatsoper Berlin, la pupitrul Orchestrei Nationale Radio!

Un eveniment de amploare pentru iubitorii de muzica simfonica...

Comunicat de presa

La finalul lunii martie, dupa o suita de evenimente muzicale la cel mai inalt nivel, Sala Radio isi asteapta publicul la un alt concert de marca, desfasurat sub bagheta dirijorului francez JULIEN SALEMKOUR, de la Opera de Stat din Berlin, unde a asigurat conducerea muzicala a peste 200 de spectacole de opera si balet si concerte cu muzica simfonica. De-a lungul timpului a fost dirijor invitat al unor prestigioase institutii precum Metropolitan Opera din New York, Teatro alla Scala din Milano, Semperoper din Dresda, Staatskapelle Berlin si Orchestra Simfonica Radio din Berlin.

Programul serii de vineri, 29 martie (de la 19.00), va insemna intalnirea cu una dintre apreciatele partituri ale compozitorului ceh Antonin Dvorak: Recviem, lucrare ce reflecta dileme ale compozitorului cu privire la existenta umana.

Citește și:

Partitura va fi interpretata de Orchestra Nationala Radio, cu participarea unor solisti vocali cu o vasta activitate in tara si strainatate: soprana SORINA MUNTEANU – solista a Operei Nationale Bucuresti, mezzosoprana CORNELIA ONCIOIU – care colaboreaza cu mai multe institutii de prestigiu din Franta, tenorul MARIUS BUDOIU – solist si director general al Operei Nationale Romane Cluj-Napoca si basul ceh JAN MARTINIK, in prezent angajat al celebrului teatru liric Staatsoper Unter den Linden, Berlin. Veti avea de asemenea ocazia sa aplaudati CORUL ACADEMIC RADIO, dirijat de DAN MIHAI GOIA.

Pentru alte informatii legate de stagiunea 2012-2013 a Orchestrelor si Corurilor Radio va rugam sa consultati site-ul orchestreradio.ro sau orchestreradio.com.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si la Casa de bilete a Salii Radio.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.