Setari Cookie-uri

Top 10: Cele mai citite carti ale momentului

Ce mai citeste lumea astazi?

Libraria online Elefant.ro pune la dispozitie un top al celor mai citite carti ale momentului. Asadar, ce mai citeste lumea astazi?

Credeam ca in Imperiul Internetului, oamenii se vor indeparta de fascinatia pentru lumea din carti, dar din fericire, NU! Continuam sa citim cu pasiune iar autorii de best-selleruri devin vedete interntaionale. Afla care sunt cele mai cautate titluri astazi.

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey este cel mai aclamat titlu in acest moment, best-seller international care starneste imaginatia femeilor in materie de erotism.

Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina. Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.

Citește și:

Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?

Puteti sa cumparati cartea de pe Elefant.ro.

Citeste continuarea articolului pentru a vedea si restul recomandarilor pe GARBO.RO.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.