Setari Cookie-uri

Jazz de Mansarde 5: Spring Jazzy Night

Serile de Jazz continua la Acuarela

Comunicat de presa

Acuarela continua serile Jazz de Mansarde cu o mica revolutie de jazz modern initiata de trei tineri jazzisti – Spring Jazzy Night.

Joi, 18 aprilie, orele 20:00, muzica lor aduce in mansarda Acuarela o armonie intre culoare, expresie si sensibilitate.

Voce: Ana-Cristina Leonte are proiecte cu Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Mihai Iordache si mulți alții si este membra a grupului vocal Jazzappella.

Chitara: Ciprian Pop s-a perfecționat lucrand cu Sorin Romanescu avand, in prezent, si proiecte cu el. A cantat si canta cu Luiza Zan, Vlad Popescu, Nicolas Simion, Cristian Soleanu. A primit numeroase premii printre care premiul pentru cel mai bun instrumentist la Festivalul de Jazz de la Targu Mures.

Contrabas: Adrian Neacsu este membru al proiectelor: Earth Wind and Drums si Havana Club Orchestra. A facut parte din trupele Zgarie Nori si Blue Nipple Boy. Printre artistii cu care colaboreaza se numara si Mihai Iordache si Ana Bancescu.

Citește și:

Support Artist Fee: 15 lei

Jazz de Mansarde este o platforma de muzica jazz care are loc saptamanal in mansarda Acuarela. Este un proiect care promoveaza, in spatiul calduros al Bistro de Arte, muzica jazz, atat cea romaneasca, cat si cea straina. Editia a cincea va crea in mansarda Acuarela o atmosfera de primavara cu miros de jazz modern.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.