Setari Cookie-uri

Jazz de Mansarde 7: Milano - Bucharest via JAZZ

Sorin Romanescu si Paolo Profeti vor racori atmosfera colorata de la Acuarela cu un nou repertoriu, inspirat de energiile subtile ale primaverii

Aerul cald care circula intre Bucuresti si Milano aduce in AVANPREMIERA vibratiile jazzy de la Freedom Jazz Festival, miercuri, 15 mai, orele 20:00

Sorin Romanescu a absolvit Conservatorul din Bucuresti si activeaza din 1988 ca performer, compozitor, producator si profesor.

Nume consacrat al chitarei jazz in Romania, a colaborat cu diversi muzicieni de jazz, precum si cu formatii cunoscute precum Sarmalele Reci ori Jazz it Up. Printre creatiile sale se numara coloane sonore pentru teatru (Dumnezeu binecuvânteaza America de Petre Barbu – distins cu „Premiul Criticilor”) precum si pentru dans contemporan (Requiem for a Dog de Ioana Popovici, Movement on the Edge de Mark Thompkins, The Old Man from the Border de Eduard Gabia, Orpheus or About Descending de Vava Stefanescu).

Paolo Profeti a absolvit Conservatorul Giuseppe Verdi si Accademia Internazionale della Musica din Milano, fiind prezent pe scena jazz-ului milanez ca saxofonist, compozitor si profesor.

Citește și:

A studiat saxofonul cu maestri precum Jesse Davis, Rosario Giuliani, Billy Harper si Mauro Negri, si a colaborat in proiecte precum Civica Jazz Band, Time Percussion, Contemporary Ensemble, ori To Book A Rest Quintet. A compus muzica filmului Primary Needs al regizorului argentinian Gabriel Pujia.

In prezent, Paolo este prim alto al Artchipel Orchestra, recenta castigatoare a premiului “Best Italian band of the year” in “TOP JAZZ 2012” tinut de revista italiana Music Jazz.

Colaboreaza cu Mamud Band, una dintre cele mai importante formatii italiene de afro-funk, al carei al doilea album va fi lansat in luna aprilie.

Jazz de Mansarde este o platforma de muzica jazz care are loc saptamanal in mansarda Acuarela.

Este un proiect care promoveaza muzica jazz in spatiul calduros al Bistro de Arte, atat cea romaneasca, cat si cea straina.

Citește și:

Editia a saptea aduce in avanpremiera vibratiile jazzy de la Freedom Jazz Festival.

Support Artist Fee: 15 lei

Rezervari: 0745 662 889

Organizatori: Asociatia Culturala Imbold, Atelierul de Print.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.