Setari Cookie-uri

Recomandare de film: Despicable Me 2

Universal Pictures si Illumination Entertainment au incantat publicul de pe tot globul in 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticalos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animatie din istoria Americii ca incasari. In vara lui 2013 ne pregatim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie incepe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticalos 2.

Gen: Comedie/aventura 3D-CG
Voci: Steve Carell, Kristen Wiig, Al Pacino, Miranda Cosgrove,
Dana Gaier, Elsie Fisher, Russell Brand, Ken Jeong, Steve Coogan, Nasim Pedrad, Moises Arias
Regia: Chris Renaud & Pierre Coffin
Scenariul: Cinco Paul & Ken Daurio
Bazat pe personajele create de Sergio Pablos, Cinco Paul & Ken Daurio
Producatori: Chris Meledandri, Janet Healy

Universal Pictures si Illumination Entertainment au incantat publicul de pe tot globul in 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticalos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animatie din istoria Americii ca incasari. In vara lui 2013 ne pregatim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie incepe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticalos 2.

Citește și:

Chris Meleandri, impreuna cu echipa sa, ne invita la noi aventuri comice alaturi de (fostul?) super-ticalos Gru (Steve Carell), fetitele lui adorabile, extraordinar de simpaticii nazdravani Minioni si... o suita de personaje noi si scandalos de nostime.

Acum, ca a lasat in urma viata de superticalos pentru a le creste pe Margo (MIRANDA COSGROVE, serialul TV iCarly), Edith (DANA GAIER, Bullied) si Agnes (ELSIE FISHER, serialul TV Masha and the Bear), vesnic-intreprinzatorul Gru are ceva timp liber la indemana; la fel si dr. Nefario (RUSSELL BRAND, Get Him to the Greek, Hop), dar si Minionii. Dar, tocmai cand incepea sa prinda gustul vietii de familist din suburbiile linistite, lui Gru ii bate la usa o organizatie care lupta impotriva raului peste tot prin lume. Depinde acum numai de Gru si de noua lui partenera, Lucy Wilde (KRISTEN WIIG, Bridesmaids, Saturday Night Live), sa descopere cine se face vinovat de o serie de faradelegi spectaculoase si sa-l aduca in fata justitiei. Pentru ca e nevoie de cel mai mare fost ticalos ca sa-l prinda pe cel care vrea sa-i ia locul...

Citește și:

Alaturi de ei ii gasim acum pe KEN JEONG (trilogia The Hangover trilogy, serialul TV Community) care ii da voce lui Floyd Eagle-san, proprietarul clublui de peruci pentru barbati si principalul suspect in cea mai tare crima care a lovit globul de cand Gru s-a lasat de acest joc, pe STEVE COOGAN, care e vocea lui Silas Ramsbottom, seful lui Lucy din Liga Anti-Ticalosi, si un superspion al carui nume e o sursa permanenta de amuzament pentru Minioni, pe MOISES ARIAS (Hannah Montana, The Secret World of Arrietty) in rolul lui Antonio, obiectul afectiunii copilaresti a lui Margo, spre disperarea lui Gru, si pe BENJAMIN BRATT (Miss Congeniality, Snitch), care ii da voce lui Eduardo Perez, tatal lui Antonio, patronul restaurantului Salsa & Salsa, si cel care ar putea sa fie sau nu cel mai macho superticalos din cati au exista, El Macho.

Citește și:

SUNT UN MIC TICALOS 2 marcheaza reintalnirea celor doi regizori, CHRIS RENAUD (No Time for Nuts, Dr. Seuss’ The Lorax) & PIERRE COFFIN (Minions)¬¬, care au incantat publicul din toata lumea cu prima parte a aventurilor animate. Filmul e produs de presedintele companiei Illumination, Chris Meledandri (Despicable Me, Hop, Dr. Seuss’ The Lorax, franciza Ice Age), aflat la a treia colaborare cu JANET HEALY (Despicable Me, Hop, Shark Tale).

INCEPUTUL

In SUNT UN MIC TICALOS, protagonistul, Gru-superticalosul se confrunta cu o misiune monumentala cand in viata lui intra trei fetite orfane; acestea ii vor schimba viata, asa ca relatia dintre Gru si Margo, Edith si Agnes va deveni elementul esential care va duce la continuarea francizei.

Cand realizatorii au inceput sa se gandeasca la povestea pentru SUNT UN MIC TICALOS 2, au considerat ca finalul primului film, cand Gru incepe sa-si dea seama cat de mult s-a atasat de fetite, trebuia sa fie inceputul celui de-al doilea film. Spectatorii trebuia sa asiste la formarea acestei noi familii si sa se regaseasca in personaje si relatiile dintre ele.

Citește și:

Dupa succesul cu SUNT UN MIC TICALOS, echipa de realizatori a inteles ca acesta era o rampa de lansare. Chris Meleandri spune: “Ne-a fost clar ca vroiam sa facem inca un film. Personajele, impreuna cu povestea si relatiile care s-au format intre ele sugerau multe directii in care se putea merge mai departe. Dar ne-a fost clar ca esenta trebuia sa ramana evolutia acestei familii.”

Dar fanii lui Gru-morocanosul nu trebuie sa fie ingrijorati! Noile preocupari ale acestuia (e in stare sa fie un tata bun si sa lase in urma viata de erou negativ? Va fi capabil sa castige cat trebuie ca sa aiba grija de fetele lui si sa-i poata angaja in continuare pe dr. Nefario si pe Minioni, acum ca nu se mai ocupa de ticalosii?) nu l-au facut pe Gru sa fie mai putin inclinat spre rele. Pentru realizatori era esential sa pastreze elemente din personalitatea lui, deci va fi la fel de mizantrop, de iute din fire si de morocanos, dar il vom vedea evoluand.

Citește și:

Asadar, scenaristii Cinco Paul si Ken Daurio au venit cu o idee: Gru decide sa-si transforme fabrica secreta intr-o afacere legala, care sa produca gem si jeleuri. Dar are o problema: produsele sunt absolut oribile la gust, asa ca afacerea lui nu e prea profitabila. In plus, geniul nebun, dr. Nefario, frustrat, il paraseste, acceptand o alta slujba in domeniul care i se potrivea cel mai bine: al producerii de ticalosii.

Salvarea lui Gru vine dintr-un apel neasteptat: Liga Anti-ticalosi ii cere ajutorul, caci cine e cel mai bun decat el in acel domeniu?

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.