Premiera: Imogene - Fata care promitea

Premiera: Imogene - Fata care promitea

Kristen Wiig este Imogene, o tanara dramaturg din New York, care odata a avut succes si care acum a esuat din cauza unei crize de incredere in sine

Regia: Shari Springer Berman si Robert Pulcini
Cu: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss si Christopher Fitzgerald
Durata: 103 min.
PREMIERA: 23 AUGUST 2013
Retail jobs

Kristen Wiig este Imogene, o tanara dramaturg din New York, care odata a avut succes si care acum a esuat din cauza unei crize de incredere in sine. Aflata intr-o perioada de profunda negare a realitatii dupa ce a fost parasita de iubitul ei, un tip monden, Imogene isi pune acum la bataie talentul pentru crearea de drame pentru a inscena o sinucidere elaborata, pentru a atrage mila celor din jur. Dar incercarea i se intoarce impotriva cand se trezeste ca e pusa in custodia mamei sale, Zelda (Annette Bening), dependenta de jocuri de noroc, cu care nu era in relatii tocmai calduroase.

Acum trebuie sa se duca acasa la aceasta, in New Jersey. Disperata sa se intoarca la Manhattan, la cercul ei de asa-zisi prieteni, e nevoita mai intai sa-si rezolve, in fine, problemele cu familia, inclusiv cu unicul ei frate (Christopher Fitzgerald), cu iubitul ei The Bousche (Matt Dillon), dar si cu un tanar aratos (Darren Criss), care, impreuna, o vor ajuta sa-si gaseasca locul pe lumea asta.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri