Setari Cookie-uri

Recomandare de film: About Time - Era si timpul!

Cand implineste 21 de ani, Tim Lake (Domhnall Gleeson) descopera ca poate calatori in timp...

Gen: Comedie
Cu: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy,
Tom Hollander, Margot Robbie
Regia si scenariul: Richard Curtis
Producatori: Tim Bevan, Eric Fellner, Nicky Kentish Barnes
Producatori executivi: Richard Curtis, Liza Chasin

PREMIERA: 20 septembrie 2013

Cand implineste 21 de ani, Tim Lake (Domhnall Gleeson) descopera ca poate calatori in timp...

Dupa inca o alta petrecere nereusita de Anul Nou, tatal lui Tim (Bill Nighy) ii spune fiului sau ca barbatii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a calatori in timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se intampla in viata lui, asa ca se hotaraste sa-si faca viata mai buna... gasindu-si o iubita. Din nefericire, aceasta misiune se dovedeste a fi mult mai grea decat isi imaginase.

Mutandu-se de la Cornwell la Londra ca sa devina avocat, Tim intalneste o fata frumoasa, dar nesigura pe ea. Mary (Rachel McAdams) se indragosteste si ea de el, dar un incident nefericit din calatoria lui in timp face ca cei doi sa nu se fi intalnit niciodata, de fapt. Asa ca se intalnesc din nou, si din nou, si... din nou... Intr-un final, dupa multe calatorii in timp, Tim reuseste sa-i cucereasca fetei inima.

Citește și:

Timi isi foloseste puterea ca sa creeze momentul romantic perfect pentru a o cere in casatorie, ca sa-si salveze nunta de cel mai groaznic cavaler de onoare posibili, ca sa-si salveze cel mai bun prieten de la o catastrofa in cariera, si ca sa-si duca sotia gravida la spital la timp pentru a da nastere unei fetite, in ciuda unui blocaj in trafic interminabil, fix in mijlocului Abbey Road.

Dar, pe masura ce viata lui neobisnuita merge mai departe, Tim descopera ca darul sau unic nu-l poate feri de necazurile maturitatii si care afecteaza orice familie. Calatoria in timp are limitari de netrecut si poate fi si extrem de periculoasa.

ERA SI TIMPUL! Este o comedie despre iubire si despre faptul ca, desi poti calatori in timp, cel mai important e sa stii sa-ti faci viata frumoasa, si ca pentru asta nu ai nevoie sa te tot plimbi in trecut si sa revii in prezent.

Citește și:

Richard Curtis este scenaristul unor emisiuni TV celebre, precum Not the Nine O’Clock News, Blackadder, Mr Bean si The Vicar of Dibley. Filmografia sa include titluri de asemenea celebre, precum Four Weddings and a Funeral; Notting Hill; Bridget Jones’s Diary, Love Actually si The Boat That Rocked, pe care l-a si regizat. Recent a fost coscenarist la War Horse.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.