Setari Cookie-uri

Premiera: Thanks for sharing

Stuart Blumberg, nominalizat la Oscar pentru scenariul filmului THE KIDS ARE ALLRIGHT, debuteaza ca regizor cu o comedie inteligenta care aduce o noua perspectiva asupra relatiilor umane.

Un film de Stuart Blumberg
Scenariul: Stuart Blumberg si Matt Winston
Cu: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit, Alecia Moore.
PREMIERA: 4 OCTOMBRIE 2013
DISTRIBUIT DE
PROGRAMS4MEDIA SI RO IMAGE 2000

Sinopsis

Stuart Blumberg, nominalizat la Oscar pentru scenariul filmului THE KIDS ARE ALLRIGHT, debuteaza ca regizor cu o comedie inteligenta care aduce o noua perspectiva asupra relatiilor umane.

Trei prieteni care se lupta cu dependenta de... sex incearca sa-si croiasca drum prin viata, cautand iubirea si incercand sa treaca cu bine peste terenul minat care este pentru ei viata de zi cu zi.
In fruntea distributiei ii regasim pe Mark Ruffalo, nominalizat la Oscar, pe Tim Robbins, castigator de Oscar, dar si pe Josh Gad, Gwyneth Paltrow si Joely Richardson.

Cei trei, un consultant pe probleme de ecologie, cu spirit ascutit de competitie (Ruffalo), un tata de familie cu o cariera de succes, dar cu probleme in viata de zi cu zi (Robbins), si un medic de urgente care si-a pierdut complet controlul (Gad), se lupta cu dependenta de sex si, prin oricate incercari trec, intotdeauna sunt gata sa se sprijine unul pe celalalt. Luati separat, fiecare e destept, fermecator si… cu moralul la pamant, dar impreuna ajung sa realizeze ca s-ar putea sa aiba o sansa reala la fericire.

Citește și:

Comedia TENTATII (I)REZISTIBILE este regizata de Stuart Blumberg, dupa un scenariu de Blumberg si Matt Winston. Distributia e formata din Mark Ruffalo, Tim Robbins,
Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit si starul pop Alecia
Moore, aflata la primul ei rol intr-un film. Producatori sunt William Migliore
si David Koplan, de la Class 5 Films, si Leslie Urdang, Dean Vanech, si
Miranda de Pencier de la Olympus Pictures. Producator executiv este Edward Norton.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.