Setari Cookie-uri

Premiera: Ucigas cu suflet pur / Man of Tai Chi

In Beijingul zilelor noastre, tanarul si ambitiosul Tiger Chen Lin-Hu (Tiger Chen) are o slujba neinsemnata, lucrand ca un simplu curier, dar dupa serviciu straluceste ca un adevarat star in afirmare in lumea artelor martiale cu un stil nemaivazut pana acum si pe care l-a dezvoltat singur pornind de la traditia Tai Chi pentru ca visul sau este acela de a deveni unul din cei mai buni la campionatul de arte martiale Wulin Wang.

Cu: Tiger Chen, Keanu Reeves, Karen Mok

Scenariul: Michael G. Cooney

Regia : Keanu Reeves

Premiera: 18 Octombrie 2013

In Beijingul zilelor noastre, tanarul si ambitiosul “Tiger” Chen Lin-Hu (Tiger Chen) are o slujba neinsemnata, lucrand ca un simplu curier, dar dupa serviciu straluceste ca un adevarat star in afirmare in lumea artelor martiale cu un stil nemaivazut pana acum si pe care l-a dezvoltat singur pornind de la traditia Tai Chi pentru ca visul sau este acela de a deveni unul din cei mai buni la campionatul de arte martiale Wulin Wang.

In acest timp, Suen Jing-Si (Karen Mok), o politista din Hong Kong care lucreaza pentru departamentul de crima organizata, a ajuns in impas in ancheta pe care o conduce impotriva lui Donaka Mark (Keanu Reeves). Donaka este un om de afaceri extrem de influent din Hong Kong, care organizeaza lupte ilegale in care se scot sume uriase de bani din pariurile facute de cei care platesc pentru a le vedea printr-un sistem de televiziune privat si cu circuit inchis. Regulile acestor lupte sunt simple: nu exista, practic, nimic care sa nu fie permis. Fiind in cautarea noii sale vedete, Donaka incearca sa-l atraga pe Tiger cu promisiunea unor bani castigati usor.

Citește și:

La inceput, Tiger il refuza, ramanand fidel puritatii si integritatii artei sale. Dar, cand templul in care locuia maestrul cu care se antrena e amenintat sa fie daramat de dezvoltatori imobiliari, Tiger accepta oferta lui Donaka, pentru a putea apara mostenirea maestrului sau, Ling Kong Tai Chi. Tiger devine imediat senzatia luptelor ilegale, infrangand adversari reputati pentru forta lor letala. Dar, incetul cu incetul, Tiger incepe sa-si descopere o fateta intunecata, inclinatia spre violenta. Luptele lui din campionatul public Wulin Wang devin tot mai agresive, atragandu-i lui Tiger o atentie nedorita, dar si rusinea fata de maestrul sau.

Desi pare incapabil sa-si tina sub control inclinatiile violente, Tiger accepta, totusi, sa coopereze cu Jing-Si pentru a-i distruge lui Donaka afacerea ilegala cu lupte pe viata si pe moarte.

Citește și:

Dar, cand fiecare lupta devine de acum o lupta pentru viata lui, va putea, oare, Tiger sa dea curs celor mai bune intentii ale sale tinand, in acelasi timp, sub control partea intunecata a maiestriei sale?

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.