Targul de Ie Romaneasca - Editia a II-a

Targul de Ie Romaneasca - Editia a II-a

Alchemia si Iiana va invita, in perioada 3-6 octombrie 2013, la o noua editie a Targului de Ie Romaneasca.

Organizatori: ALCHEMIA - centru pentru arte contemporane & IIANA

Dupa succesul din luna iunie, revenim in cadrul celui de al doilea targ cu cea mai mare si valoroasa selectie de ii romanesti traditionale, dar si multe alte piese originale. Vor fi expuse in total peste 700 de piese noi si vintage din colectia toamna-iarna 2013-2014.

Targul va fi deschis in Alchemia – centru pentru arte contemporane – si va putea fi vizitat incepand de joi, 3 octombrie, pana duminica, 6 octombrie, intre orele 10:00 si 22:00.

Veti putea admira si cumpara ii romanesti pentru femei, copii si barbati, precum si fuste unicat din fote si valnice, rochiile cu broderie vintage, bundite din blana naturala de oaie, sau vestele din lana si braurile lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale tarii.

Odata cu prima editie din iunie 2013, Targul de Ie Romaneasca isi propune sa readuca in centrul atentiei bucurestenilor aceasta bluza simpla, dar spectaculoasa, specifica romanilor si ‘imprumutata’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai importanti designeri vestimentari.

Iiana, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand romanesc care a selectionat atent cei mai buni producatori romani de ii lucrate 100% manual.

Va asteptam asadar cu mare drag la Alchemia, la un nou eveniment pur romanesc.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri